Obrázek uživatele Napříč.cz

Mgr. Daniel Čech

Mgr. Daniel Čech – Návštěva staré dámy
Mgr. Daniel Čech
(Návštěva staré dámy)

* Brno 11.12.1976 a pro potenciální další manželky - zásadně se žením jen se ženami mladšími, ale stejného data narození
! portfolio grafických prací

Co umím:
A co umíte vy?

Co neumím:
Sám sebe pochválit. Jako učitel vím, že se mám pořád hodně co učit a neustále hledám souvislosti ve zdánlivě málo souvisejících tématech.

Nepříjemná vlastnost:
Přílišná pečlivost, pokud něco tvořím, nikdy nejsem spokojen s vlastní prací, ale učím se za nedokonalé výsledky chválit alespoň své žáky. Prý jim to pomáhá.

Čím se cítím:
Učitelem - příliš mnoho věcí mne zajímá, ale umím je vysvětlit, aniž bych jim sám rozumněl.

Čím se necítím:
Boháčem, ačkoli mám doma poklad v podobě hodné ženy a nejlepšího kluka na světě.

Co mne aktuálně zajímá nejvíc:
Syn, žena, Napříč.CZ, grafika, animace, multimédia, informatika a počítače, sport, komunikace s lidmi, výukové programy, studentské projekty na SŠUM, e-learningový systém Moodle a jeho možnosti (jak se to sakra všechno používá a proč musím některé věci programovat já?!), tvorba webů (Joomla!) a s tím související - PHP, MySQL, JavaScript, Flash, denní zpravodajství, ... a jak vůbec můžu žít, když nemám a nechci doma televizi.

Co mne zajímá nejméně:
Proč mi nemůžete zaplatit za moji práci.

Co by mne mohlo zajímat:
Co mi nabízíte za práci nebo spolupráci a kdo z vás by se chtěl podílet na projektech mých. Jak spolupracuji na projektech Napříč.CZ: Vlastně nevím, je to součást mého volného času.

Oficiálně:
Komáři útočí jako support stuff, Cooltourbus - řidič (ne, autobusu ne...) a konzultant původní myšlenky, Biomandragora - projekce grafika a kecání řejžovi do práce a hercům do řemesla, Digitální Masox - animovaná upoutávka, a co ještě? ... Jo! Doprdele! Doprdelesvěta! Tam přece hrálo moje (v té době naštěstí už ne) superšpicový doprdeleauto!

Neoficiálně:
Na čem se vlastně Napříč.CZ nepodílí? Jiřina už nás uvrtala do spousty akcí a obzvlášť pravidelná divadelní představení na FI MUNI byla úspěchem. Nevím, to jsem ještě Jiřinu ani neznal, ale vím, že mne určitě viděla, jako herce a řečníka na - Neofeministické konferenci (2001), Hamletovi (2003), Nálevně U děkana (2004), Návštěvě staré dámy (2007), Romeu a Julianovi (2010)...

Co nesnáším:
Že pořád na něco zapomínám, třeba na to, co jsem chtěl ještě o sobě napsat...