Obrázek uživatele Napříč.cz

Marcel Brož

Marcel Brož
Marcel Brož

* NAPŘÍČil se roku 2009
@ rostlinar zavináč napric tečka cz
? www.solvetheriddle.net

» Přeje si být kontaktován, pokud:
  • hladina delta-9-tetrahydrocannabinolu ve vaší krvi klesne pod únosnou úroveň
  • máte nápad na zajímavou mobilní aplikaci
  • jste se do něj beznadějně zamilovala
  • pořádáte jakoukoliv párty

Rádoby realista, který doufá, že jednou bude žít v utopii. Uvědomuje si však velmi dobře zkaženost dnešního světa, svou zanedbatelnou velikost v nekonečném Vesmíru a tedy i tu zoufalou bezmoc ho ovlivnit - proto rád uniká do jiných realit.
Prostředkem mu jsou počítačové hry a nejrůznější omamné látky. Z obou se postupem času vytvořily závislosti, kterých se v nejbližší době nehodlá vzdát.

Nemá rád činnosti (jako např. spánek a lidskou potřebu se vyprazdňovat), které člověka zbytečně zdržují od dělání něčeho užitečného nebo příjemného, proto tyto činnosti omezuje na minimum.

Marcel Brož – Biomandragora 2.0
Biomandragora 2.0
Marcel Brož – Cooltourbus
Cooltourbus
Marcel Brož – Emodrink z Elsinoru
Emodrink z Elsinoru
Marcel Brož – Ptákovina
Ptákovina

Za každých okolností rád poslouchá muziku a to hlavně elektronickou. Ideálně někde na vyhlídce s přáteli a brčkem. Kromě hledání své životní lásky a zmíněných závislostí se věnuje ještě programování, které ho naplňuje pocitem, že také něco umí a dokáže.
V současnosti vyvýjí celosvětovou službu pro studenty, kteří hledají zahraniční studium (» Universator), a klientskou mobilní aplikaci pro systém WorkWatch.

Jeho naprostým životním idolem je Michael Jackson.
Považuje ho za génia (který ač nikdy nedospěl, svým hudebním, skladatelským a tanečním umem a hlavně svou dobrosrdečnou duší přerostl všechny lidi na světě) a nesnese proti němu žádnou urážku. S tím souvisí i nenávist k bulváru, který bohužel dokáže neskutečně hýbat s liským povědomím.

Obdivuje většinu komiksových hrdinů a (hned po teleportu a možnosti savovat a loadovat si život) by si přál stát se jedním z nich.

Projekty...

... do kterých se nechal jako herec zatáhnout:

Shake it, baby! You wanna dance?