Obrázek uživatele Robert Král

Konkurz do Humaníků

Nikdo neví čím to, ale stala se nám taková věc, že nám členové ansámblu v naší sci-fi komedii Humaníci těhotní. A to i muži.
Budeme proto hledat, kdo by je mohl alternovat a chystáme se v pondělí 12.8.2024 uspořádat konkurz v sále divadla Lumos. Potřebujeme ještě jednoho jedince mužského a jednoho ženského pohlaví do tohoto našeho skvostného představení.
Uchazeči s neutrálním pohlavím nejsou diskriminováni a mohou se účastnit konkurzu rovněž, ale musí své pohlaví ukázat. Hledáme i posilu zvukařům.

Pokud milujete Napříč.cz neskonale, máte nějakou zkušenost s divadlem či něčím podobným (jazz gymnastika, hra na trombón, poledance apod.), jste přirozeně talentovaní, je na vás spoleh, jste schopni se naučit precizně text a podvolit se pokynům režiséra, nebojíte se ukázat na jevišti, čpíte mládím i krásou, nejste sebestředný skot a myslíte to vážně, můžete přijit zkusit své štěstí. Když si něco krátkého pro nás připravíte, tím líp.
Momentálně hledáme alternaci na roli Alef, svědomité robonky a víceroli pro Neandrtálce, Steva Jobse a dalších. Zkoušky probíhají v Brně vesměs v Lumosu, přibližně jednou týdně večer 3-4 hodiny. Role není honorována.
Sraz zájemců bude v 18:30 před vstupem do kavárny Lumos, která je přes prázdniny uzavřena. V případě dotazů pište produkční inscenace sem: terkafilipcova@gmail.com

Na některé z vás se možná i těšíme.