Obrázek uživatele Nikola Linhart

Napříč láká na únik genetické informace

Také letos připravuje Biodivadlo Napříč.cz nový summertime počin pro open air festivalové radovánky. Po loňském veleúspěšném patafyzikálním výkladu kosmíru, života a vůbec - pod názvem WTF, který zasvětil diváky do tajů nejen vesmíru, jsme tentokrát nešli pro téma tak daleko. Vlastně jsme ani nezvedli zadky od komplů.

Co se stane a nestane, pokud se mainstreamový týpek nechá zlákat reklamou na Youtube a objednáte si do svého staromládeneckého bytu Program Nové Generace? PNG je něco jako konsenzuální datová halucinace, vizualizovaná v podobě imaginárního prostoru tvořeného počítačově zpracovanými daty a přístupného lidským vědomím, je to taky pokročilá umělá inteligence, které není radno odporovat.

"Těšte se na únik genetické informace počas letní menstruace."

Celej štáb se skládá z pěti klobás na slunci a nějakejch tří prcinek, pak se nám tam budou střídat nějaký kumpáni na dokumentaci, bednaření a techničení, konfigurace takovýho PNG totiž není vůbec žádná sranda. Víc informací, data štací a fotografie naleznete přímo na stránce projektu PNG -> http://napric.cz/PNG