Obrázek uživatele Tereza Fousková

Utajovaná Napříč vernisáž, aneb Plukovník medvědářem...

"V ruce držím knížku, která ještě voní tiskařskou černí tak, jak to zatím žádná elektronická čtečka nesvede. K tomu tvrdé, fortelně lisované desky obalu, decentní grafická a typografická úprava, lyricky sošné ilustrace Heleny Lukášové, 161 stran výživného textu čtvercového formátu... vydalo nakladatelství munipress.

Vernisáž knížky zakládajícího člena Napříč.cz a autora citátu výše Josefa Prokeše proběhla v úterý 16. prosince od 17:00 hodin v zasedací místnosti B517 Fakulty informatiky.
Janička napekla nevídané laskominy, Terezka je servírovala, i víno se prý urodilo. Plukovník se nesčetněkrát podepsal a své chovance veřejnosti předvedl. Robert Král promluvil, Carda zahrál na píšťalku, introvertní Jiří zahrál extrovertně na kytaru a skoro nezahanbil slavného Slávka Janouška, Vojta Žák se ukázal a Ditulka byla opět krásná a taky tam byli další prcinky a kluci informatický...:)

V obchodech se publikace bude prodávat za 250 Kč, přímo na vernisáži vyšla o padesátikorunu laciněji, takže kdo tam nebyl, dozajista prohloupil.